Grønn lørdagskafe

Velkommen til Grønn lørdagskafe hver lørdag, mellom kl. 1100-1500. Det er bord inne i menighetssalen (og ute når vi går mot varmere tider). Inne er det en stor og flott lekekrok som passer til barn i alle aldre, samt lekerom. Her har vi duplo, biler og bilbane, brio togbane, bøker, tegne og skrivesaker, dukker og div. andre kjekke leker.

Det blir salg av enkel påsmurt brødmat, kaker av ulike slag, noen ganger grøtsalg, smoothie, saft og kaffe.

Kunne du tenke deg å vært med å hjelpe til i kafeen? Vi trenger noen flere medhjelpere som kan bidra som vertsskap i kafeen, lage til, rydde og selge.  Har vi mange nok blir det ikke så ofte på hver ;-) Om du ikke vil binde deg til disse oppgavene, men heller kan bake en kake i ny og ne setter vi stor pris på det også.

Ta kontakt med Cilje på tlf. 928 62 092 eller Ingeborg på tlf. 907 87 320 om du vil være med.

Spre og del så dette når ut til flest mulig, og inviter med deg en venn eller tre til kafe i kirken hver lørdag!