Kopervik menighet > Artikler > Nyheter

Bli med oss til Roma - en tur for legeme og sjel

Kopervik menighet inviterer i samarbeid med Temareiser Fredrikstad  deg til å bli med på en uforglemmelig tur til Roma fra fredag 18. oktober  til tirsdag 22. oktober 2019. Reiseleder er pater Kjell Arild Pollestad og han har Harald Hesmyr som medreiseleder.  De har sammen med Temareiser hatt slike turer til Roma i mange år.

Pollestad er katolsk prest og forfatter. Har studert i Oslo, Toulouse og ved Det pavelige institutt i Roma. Hans store produksjon av bøker spenner fra helgenbiografier til kokebøker, samt oversettelser av Snorre og Homer. En Italia-venn og Roma-kjenner. Vi husker hans foredrag i Kopervik kirke sist vår med glede, så vi er heldige som har fått arrangert en egen tur for oss i Kopervik med han som reiseleder.

Alle nødvendige opplysninger om turen og påmelding finner du ved å gå inn på denne linken:

Det er begrenset antall plasser, og påmelding skjer nå fortløpende. Vi håper du har lyst og anledning til å delta, dette blir en uforglemmelig tur i godt lag. Ta gjerne kontakt med Inger Marie Dagsland  (52810010 / mobil: 911 22 372) eller Anders Rundhaug (mobil: 915 50 288) hvis du har spørsmål til turen.