Dragekjemperne - Troppslæringstiltak for 5.klassinger

Dragekjemperne er utarbeidet av KFUK-KFUM-speiderne med støtte fra ”Størst av alt” -  trosopplæring i Den norske kirke. Verdiene kristen tro, fellesskap, personlig utvikling, friluftsliv og samfunnsengasjement, er fundamentet for organisasjonens arbeid. Det er naturlig at speidergrupper samarbeider med menighetene når det gjelder feiringen av St. Georg, som også er speiderbevegelsens skytshelgen.

Dragekjemperne er Kopervik menighets trosopplæringstilbud til 5.klassinger.

Vi i Kopervik menighet har lyst å invitere alle 5.klassinger til å bli kjent med St. Georg og bli med på en del av de tingene speiderne driver med. Vi skal bla. ha rollespill om St. Georg; «I landet utenfor skogen her har det dukket opp en ny drage som gjør folkene redde. Dette vil Georg rette opp i og han trenger DIN og alle de andre dragekjemperne sin hjelp». Vi skal også ha postløp, leker, konkurranser og spise sammen.

Samlingen er fredag 26.april klokka 1700-1900 på Speidarplassen i Liarlund. Vi møtes på parkeringsplassen så går vi i samlet tropp. Ha på gode uteklær og sko, og ta gjerne med sitteunderlag og skifteklær. Kle dere etter været!

Trykk på lenken for påmelding. Påmelding innen 24.april. https://secure2.mylabora.com/Påmelding?oid=31f8876b-38ac-48f0-9923-025b4d26d95e&fid=622570a0-9163-4fa5-be5f-7c7c84782d15

Ved spørsmål, ta kontakt med trosopplærer Åse V. Eiksjø

Husk - den som smiler og er glad - den gjør dagen bra.

Vi gleder oss!

Hilsen Åse og Cilje