Kopervik menighet > Artikler > Nyheter

Fest på slottet og utdeling av 4-års Bibel

Fest på slottet  og utdeling av 4-års Bibel

INVITASJON TIL FEST PÅ SLOTTET!

Fest på slottet og utdeling av 4-års Bibel er en del av trosopplæringsplanen til Kopervik menighet, og alle døpte og tilhørende barn født mellom juli tom desember 2015 får denne invitasjonen i posten. Temaet fest på slottet valgte vi for vi er alle prinser og prinsesser i Guds rike. Kirken gjør vi om til slott, ansatte gjøres om til slottshoff/tjenere, og alle barna kan kle seg ut i prinse-eller prinsessekostyme, (hvis dere har). Vi har noen kostymer/kjoler, kapper til prinsene og ordensbånd til utlån viss det er behov.

Kort om opplegget:

Barna kommer i følge med en voksen til kirken torsdag 14.nov. klokka 17.00. Dere blir tatt imot og skrevet inn i gjestelisten. Vi synger litt, forteller en fortelling og barna får lage seg sin egen krone.  Så går vi samlet inn i kirkeslottet og har en samling med fortelling og vi feirer «lekedåp» av babydukke. Etterpå er det slottsfest med isslott, saft og kaffe.

Vi avslutter med lystenning og velsignelsen. Vi er ferdig ca. kl. 19.00

Opplegget koster kr. 100,- dette inkluderer servering, hobbymateriale og Bibel.

Søndag 17.nov. er det SUPERSØNDAG med familiegudstjeneste hvor det blir utdeling av 4-års Bibelen (Bibelen for små barn) og to barn skal døpes. Gudstjenesten begynner kl. 11.00, men det er fint om dere kommer litt før så vi får skrevet navnet deres i Bibelen. Det er kjekt viss barna kommer kledd som prinser og prinsesser på søndagen også 😉

Etter gudstjenesten serverer vi pølser, kaker, saft og kaffe i menighetssalen. Etterpå blir det stasjoner med ulike aktiviteter som limbo, skattejakt, løse gåter, lage lykt av syltetøyglass, og mini-orkester.

Påmelding; følg linken https://secure2.mylabora.com/Påmelding?oid=31f8876b-38ac-48f0-9923-025b4d26d95e&fid=47dacd6c-eeb3-4b33-b079-74095b52eb98

innen 13.november. Dere kan betale ved påmelding, eller kontant/vipps ved oppmøte.

NB:Påmelding gjelder kun til Fest på slottet torsdag 14.november, det er ikke påmelding til gudstjenesten. Kan dere ikke komme på torsdagen er det helt i orden å bare komme søndagen, eller om dere ikke kan komme søndagen, kan dere få Bibelen på torsdagen.

Ta kontakt med trosopplærer, Åse V. Eiksjø tlf. 92 54 27 27 viss dere har spørsmål.

Ideen til opplegget hentet fra barneboken «Fest på slottet» fra IKO forlaget.