Peter-samling Trosopplæringstiltak for 2.klassinger

Invitasjon til Peter-samling

Vet du hva en menneskefisker er?  Det visste ikke jeg heller. Ikke før jeg ble det selv.

Jeg heter forresten Peter. Egentlig heter jeg Simon Peter, men de fleste kaller meg bare Peter.

Jeg bodde i en liten by som lå like ved den store Gennesaretsjøen. Jobben min var å være fisker. Det var det kjekkeste jeg visste. Helt siden jeg var en liten gutt hadde jeg fisket, og jeg var blitt en av de beste fiskerne i byen. I alle fall syntes jeg det selv….

Har du lyst å høre mer om da jeg møtte Jesus og ble menneskefisker?

Da er du velkommen til Kopervik kirke torsdag 6.juni klokka 1700-1830.

På slutten av samlingen får du utdelt Peter-boken:

” Peter - fiskeren som ble menneskefisker” er en duplobok hvor Peter forteller sin spennende historie og pinse blir et høydepunkt på veien til å bli menneskefisker. Peter og de andre Duplo-disiplene får oppleve fantastiske ting sammen med Jesus, men Jesus gir dem et stort og umulig oppdrag. Hvordan skal de klare det?

Boken berører følgende tema: Pinse, Den Hellige Ånd,

disippelskap, helbredelser og under, nattverd, Jesu død og

oppstandelse og misjonsbefalingen.

For påmelding innen 4.juni, følg linken; https://secure2.mylabora.com/Påmelding?oid=31f8876b-38ac-48f0-9923-025b4d26d95e&fid=71230cf6-4f70-4b65-9af1-c6be749cbf12

Invitasjon er sendt til alle døpte eller tilhørende som går i 2.klasse, født i 2011.

Håper vi sees 6.juni.

Har du spørsmål, ta kontakt med Åse V. Eiksjø, Trosopplærer i Kopervik menighet på tlf 925 42 727