Kopervik menighet > Artikler > Nyheter

Ingebjørg Bratland

Vi gleder oss til å ta imot Ingebjørg Bratland når hun kommer med NY musikk til Kopervik kirke 6. februar🙌.

Ingebjørg Bratland er kjent for sin stemme, unike sangteknikk og formidlingsevne. Det er stort spenn i hennes musikk, og hun er opptatt av å ikke låse seg i en definert sjanger. Med rot i folkemusikken, har hun frem til i dag beveget seg over et bredt musikalsk spekter som viser, pop, jazz og elektronisk. Hun opplever stor interesse for sin musikk, og nærmer seg i dag 50 millioner streams på Spotify🎶.

Det siste året har fokuset vært salmeprosjektet «Til alle tider» sammen med Espen Lind. To vellykkede turnérunder - 35 konserter, primært i kirker, som tilsammen ble sett av oppunder 15.000 besøkende! I tillegg til utgivelse av det hele på plate og digitalt!

2019 har også blitt brukt til å skrive og spille inn ny musikk. Det betyr at hun i første halvår av 2020 vil gjennomføre en ny Norgesturné samt utgi ny musikk.

Nytt album er ventet i månedsskiftet januar/februar, og 8.november kom første smakebit med låten «Di Ingebjørg». Det nye materialet er skrevet av henne selv og produsert av Espen Lind og Geir Hvidtsten.
Stilmessig snakker vi country, folk og pop.

Bill: 430 kr inkl.billett avgift.
PS. Nummererte sitteplasser

Foto: Isabel Watson