Kopervik menighet > Artikler > Nyheter

Konfirmasjonsdatoer til høsten

Pressemelding fra fungerende prost, Lars-Tore Anda, og kirkeverge Kjetil Osnes Bøe.

Det er nå fastsatt nye konfirmasjonsdatoer, og vi avholder konfirmasjon i Karmøy prosti i perioden 5. september til 25. oktober. Vi presiserer at dette er foreløpige datoer, ingen vet hvor lenge dette varer. Men vi håper at alt skal være tilbake i godt gjenge når vi kommer til september. Det var viktig å fordele datoene mest mulig utover høsten, slik at det var mulig for familiene og kunne bestille mat og lokale hvor festen kan avholdes- Så ønsker vi alle alt godt i en vanskelig og utfordrende tid. Og minner om at vi også i disse tider gjerne vil være kirke for alle. Ta kontakt om det er noe dere lurer på, vil diskutere eller bare prate litt.

Kopervik menighet:

19. september kl. 11.00 og 12.30

20. september kl. 11.00

27. september kl. 11.00

Norheim menighet; 24. og 25. oktober

Torvastad menighet: 19. og 20. september.

Avaldsnes menighet: 26. og 27. september

Åkra menighet:  5. og 6. september

Vea menighet: 13. september

Ferkingstad kyrkjelyd: 19. og 20. september

Falnes menighet: 12. og 13. september.