Kopervik menighet > Artikler > Nyheter

Givertjeneste

Det at vi ikke får lov å samles i den flotte kirken vår til gudstjenester, bibelkvelder, korøvelser, trosopplæringstiltak eller alle de andre aktivitetene våre, synes vi er veldig trist. Det betyr fravær av fellessamlinger, noe vi og mange med oss merker er vanskelig. Derfor produserer vi bl.a. en del "samlinger" på facebook, og mer vil det bli.

Samtidig betyr restriksjonene fravær av offer, bl.a. til menighetsarbeidet. Også menigheten er helt avhengig av innsamlede midler for å kunne fortsette arbeidet og aller helst videreutvikle det. Du som kan tenke seg å bidra i menighetsarbeidet, kan gjerne benytte vipps: 512588 eller bankkonto 3315.61.00663.

Vi er kjempetakknemlig for alle gaver.

Vi minner også om menighetens faste givertjeneste, og vi utfordrer alle til å tenke gjennom om de har mulighet og vilje til å bidra til driften av menigheten vår ved å støtte økonomisk månedlig.

"Husk da at gaver mellom 500kr og 50.000kr kan trekkes fra på skatten."

Menighetens givertjeneste

Kontonr. 3315.56.20957

For spørsmål, ta kontakt med Adm.leder i Kopervik menighet Inger Marie Dagsland, tlf. 52 81 00 10 eller 911 2 2372