Kopervik menighet > Artikler > Nyheter

Karmøy guttekor

Karmøy guttekor starter opp med øvelser 8. september 2020. Koret er for gutter i alderen 5 år og oppover, og barn fra hele Haugalandet er velkommen til å bli med.

Formelt er koret et samarbeid mellom menighetene Torvastad og Avaldsnes, men vi vil gjerne framheve at koret er åpent for barn fra hele Karmøy og Haugalandet. og med Karmøy kulturskole som samarbeidspartner. Har du lyst til å melde din interesse, kan du registrere deg i dette skjemaet. Det er ikke en bindende påmelding, men dersom du registrerer deg vil vi ta kontakt med deg i løpet av sommeren og gi deg mer informasjon om høstens planer.

Dirigent for koret er Ingrid Berg Tobiassen, og Arnfinn Tobiassen er akkompagnatør. Du kan ta kontakt med dem på ingrid.berg.tobiassen@karmoykirken.no / 97141573 og arnfinn.tobiassen@karmoykirken.no / 41528810.

Øvelsene vil finne sted på tirsdager i Avaldsnes kirke fra 8. september, og vil i første omgang vare fra kl 17.00 til 17.45.

Vi gleder oss til å se dere til høsten!