Kopervik menighet > Artikler > Nyheter

Digital HØSTBASAR

LØRDAG 26.SEPTEMBER gleder vi oss til høstbasar, om enn på en litt annerledes måte. Siden 1-meters regelen fortsatt gjelder, blir det vanskelig å invitere til tradisjonell basar. Derfor bruker vi internett og inviterer deg til digital basar på facebook.com/karmoykirkenkopervik/live

LODD KJØPER DU VED Å VIPPSE TIL # 572310 eller ved å sette inn på KONTONR. 3315.61.00663.
Husk å merke alle betalinger med Lodd + navn og tlf.nr!
Loddene koster 10 kr/stk.

Loddsalget startet 23.juni og vi håper at riktig mange benytter anledningen til å støtte menighetens barne-og ungdomsarbeid. Inntektene er øremerket barne-og ungdomsarbeiderstillingen, og det i seg selv skulle vel være god nok grunn til å tømme lommeboka 😊

Det blir egen loddbok med gevinster spesielt for barn.

26.sept. kl.15.00 sender vi direkte fra kirken. Det blir andakt med rollespill av Åse, Solveig og Cilje, sang av medlemmer i Barnegospel og trekning av flotte gevinster.

Mange flotte gevinster loddes ut, bl.a.
Sykkel, Strikka barnesett, Hardangerbestikk, Gavekort, Fruktkorg, Dokke m/garderobe, Leker mm.

Hovedtrekningen blir foretatt på direkten under sending og vinner blir lest opp. Dersom du har spørsmål kan du ta kontakt med Inger Marie Dagsland på tlf. 911 22 372 så hjelper hun deg.

Du er hjertelig velkommen til å delta også om du ikke bor i Kopervik, du blir da kontaktet og gevinster må hentes i Kopervik kirke.