Påmelding Kirkerotte-Karneval - Trosopplæringstiltak for 5-åringer

I Kopervik kirke har vi to Kirkerotter som bor inni orgelet, og de heter Fredo og Vesla.

Favoritt tingene til Fredo og Vesla er å leke med 5-åringene, høre bibelfortellinger og å kle seg ut og gå på KARNEVAL!!

Nå håper vi du som fyller 5-år i år har lyst å bli kjent med Kirkerottene våre, og bli med oss på KARNEVAL i kirken torsdag 16.februar klokka 1700-1830. Vi skal høre en bibelfortelling, danse limbo, leke, synge, spise boller med krem, lage noe og ha det kjempekjekt sammen.

Ta med deg en voksen å bli med!!

Påmelding innen 14.februar på sms til Åse menighetspedagog, tlf. 92542727

(Gi beskjed om evt. allergier og tillatelse til bildedeling på Kopervik kirkes Facebook side. )

Det koster kr. 50,- å delta som dekker servering og hobbyaktivitet. Betaling ved oppmøte, kontant eller på vipps.

Vi gleder oss til å se DEG!

Hilsen Åse, Cilje

og

Kirkerottene Fredo og Vesla

Mer info om samlingen, trykk HER!