Tweensklubb for 5.-7.klasse

Velkommen til TWEENSKLUBB i Kopervik kirke!

Tweensklubben er for 5.-7.klasse, onsdager etter skoletid

fra klokka 12.30 - 15.00

Programmet er slik:

Kl. 12.30-13.45: Registrering, frilek i kjelleren, leksehjelp og et lett måltid (frukt, yoghurt, suppe, brødmat etc.)

Kl. 13.45-14.00: FELLESSAMLING i kirkerommet (Bibelfortelling, film, samtale)

Kl. 14.00-15.00: Aktivitet i grupper (kor, hobby og fysisk aktivitet)

DU KAN VELGE MELLOM FØLGENDE GRUPPER:

Kor: Kantor Øystein Bredal har ansvar for denne gruppen. Her blir det sang og dans ala soul children.

Hobby: Trospplærer Åse V. Eiksjø har ansvar for denne gruppen. Her blir det ulike hobbyaktiviteter knyttet

opp mot tema på fellessamlingen. (denne gruppen er full)

Fysisk aktivitet: Barne-og ungd.arb. Cilje Solvig har ansvar for denne gruppen. Her blir det leker, air  hockey, bordtennis, biljard, klatring etc. (denne gruppen er full)

NOEN GANGER BLIR DET TEMASAMLINGER SOM HALLOWEEN, JULEPARTY, KARNEVAL ETC.

Vi følger bransjens smittevernregler og har antallsbegrensing på 20 barn per gruppe, og vi MÅ vi ha påmelding.

Påmelding til Åse, tlf. 925 42 727 (skriv fullt navn, tlf. nr. til foresatte, fødselsår og hvilken gruppe de ønsker å være i) Hver gruppe blir en kohort, og vi bruker faste grupper hele våren.

TWEENSKLUBB er tilknyttet organisasjonen KFUK-KFUM, dette innebærer at alle barna blir medlem av denne organisasjonen. Ser mer info her;

• Barn, ungdom og unge voksne (fra 0-29 år): kr 200,- per kalenderår

• Medlemskap opprettet etter 1. juli vil koste kr 100,- ut året

I tillegg blir det en lokal medlemsavgift til Kopervik kirke på kr. 200,- per halvår som driver TWEENSKLUBBEN. Dette dekker matservering hver onsdag og materiale til hobbyaktiviteter. Faktura sendes på sms og kan betales via vipps eller bankkonto.

DET ER GRATIS DE TRE FØRSTE GANGENE, SLIK AT DU SER OM DU LIKER DEG!!