Byvandring

Torsdag 21.oktober inviteres du til å bli med på byvandring i Kopervik i regi av Kopervik kirke og Historielaget. Oppmøte og start fra Kopervik kirkes hovedinngang klokka 12.00

Dette er en byvandring der vi stopper ved et eller to historiske steder, denne gang går vi til Treborg. Treborg er den eldste bydelen i Kopervik. Den er oppkalt etter Kong Sverres borg fra slutten av 1100-tallet som engang skal ha stått her. Her på neset lå også den middelalderske bybebyggelsen i sin tid. Bydelen preges i dag av gamle hvitmalte trehus fra 17-og 1800-tallet og trange, krokete gater.

Det blir rikelig anledning til å stille spørsmål underveis og til en prat med medvandrerne.

Etter vandringen inviteres du til en kort meditasjon i kirken ved sokneprest Kristian Støle og kantor Øystein Bredal, før det serveres gratis smørbrød og kaffe i menighetssalen.

Påmelding til menighetskontoret tlf. 52810010 eller sms til 911 22 372, innen onsdag 20.oktober kl.10.00

Hjertelig velkommen med.