Byvandring

Bli med på byvandring med fokus på Treborg!

Torsdag 12.mai klokka 12.00 inviterer Kopervik kirke til byvandring med Historielaget. Start fra Kopervik kirkes hovedinngang.

Dette er en byvandring der vi stopper ved et eller to historiske steder, denne gang går vi til Treborg. Treborg er den eldste bydelen i Kopervik. Den er oppkalt etter Kong Sverres borg fra slutten av 1100-tallet som engang skal ha stått her. Her på neset lå også den middelalderske bybebyggelsen i sin tid. Bydelen preges i dag av gamle hvitmalte trehus fra 17-og 1800-tallet og trange, krokete gater.

Det blir rikelig anledning til å stille spørsmål underveis og til en prat med medvandrerne.

Etter vandringen inviteres du til en kort meditasjon i kirken ved sokneprest Kristian Støle og kantor Øystein Bredal, før det serveres smørbrød og kaffe i menighetssalen.

Pris: Kr. 150,- per pers.

Påmelding til menighetskontoret tlf. 52810010 eller sms til 911 22 372, innen tirsdag 10.mai kl. 12.00

Hjertelig velkommen med.