Konsert "Deilig er jorden"

Rein Alexander og Anita Skorgan har i flere år bergtatt fullsatte kirker før jul med julekonserten «Deilig er Jorden», i år kan du oppleve dem i Kopervik kirke, fredag 2.desember klokka 18.00

Med seg på konserten har de sanger og skuespiller Christine Guldbrandsen, felespiller og vokalist Marie Klåpbakken gitarist og korist Torbjørn Økland, kapellmester og pianist Petter Anthon Næss og perkusjonist Christian Svensson

Fredag 2 desember kl.18:00 er det tid for å vandre inn i kirkerommet, sige ned i stolene og la julefreden senke seg. Tid for å oppleve vakre toner som tar deg tilbake til gode minner, som skaper nye minner, eller rett og slett tid for å gi deg selv en følelse av fellesskap og ekte glede.

Denne rause konserten vil by på alt fra klassiske utenlandske juletoner til kjente, kjære norske julesanger. Veldig ofte får man høre akkurat den sangen som gir deg en etterlengtet julestemning; fra God Rest Ye Merry Gentlemen til Det lyser i stille Grender, vakre O’ helga Natt og Deilig er Jordens vidløftige allsang.

Velkommen til en varm og inkluderende konsertopplevelse.

Billetter, trykk HER!