Sigvart Dagsland

Kopervik kirke.

Søndag 12.februar klokka 19.00

En konsertopplevelse med Sigvart Dagsland er en unik begivenhet, og et møte med en artist som behersker publikumsrommet til fulle.

Gjennom sin totale tilstedeværelse og uovertrufne stemme tar han publikum med seg; fra det sårbare menneskelige til kraftfulle stemninger og vokalprestasjoner. Alltid med et skrått og tidvis gapskrattende blikk på tilværelsenes mange fasetter. Alltid med en dyp respekt for de bånd som binder artist og publikum, forteller og lytter i sammen.

I bagasjen denne gangen har han med seg nye låter, eldre låter og stein-gamle låter.

Med seg i Kopervik kirke har han, foruten seg selv på sang og flygel, Torjus Vierli på keyboards/kor og Jango Nilsen på trommer, perkusjon og kor.

Billetter trykk her!

Foto: Agnete Brun.