Påmelding Tårnagentsamling - Trosopplæringstiltak for 3.klassinger

Velkommen til Tårnagentsamling -

en unik mulighet til å bli bedre kjent i kirken, og kirketårnet!!

Tårnagent-konseptet er utviklet i samarbeid med Søndagsskolen Norge.

Tårnagentsamling er for alle som går i 3.klasse. Den er fylt med oppdrag og mysterier som barna inviteres til å løse. Barna løser oppdrag gjennom utforsking av kirkerommet og klokketårn, symboler og bibelfortellinger. Og barna deltar på søndagens gudstjeneste hvor de deler noe av det de har opplevd som tårnagenter.

Barna kan velge mellom tre ulike tidspunkt, og det er plass til 15 barn per gruppe:

1. Fredag 17.febr. kl. 16.00 – 18.00
  2. Lørdag 18.febr. kl. 12.00 – 14.00
  3. Lørdag 18.febr. kl. 14.30 – 16.30

(Om det blir stor pågang, kan vi utvide til 20 stk. per gruppe)

Søndag 19.febr. kl. 11.00 skal Tårnagentene delta på gudstjeneste hvor de skal bla. fremføre Tårnagentsangen, og de som vil kan hjelpe til med dåp, tenne lys, lese bønner, samle inn kollekt.

Det koster kr. 100,- å delta, som dekker materiale til utdeling og matservering. Betaling ved påmelding eller ved oppmøte.

Påmelding innen 15.februar, trykk HER!

Promofilm Tårnagent Den norske kirke