Påmelding Tweensklubb for 5.-7.klasse

TWEENSKLUBB i Kopervik kirke starter opp 1.september.

Tweensklubben er for 5.-7.klasse, onsdager etter skoletid

fra klokka 12.30 - 15.00.

Program:

Kl. 12.30-13.45: Registrering, frilek i kjelleren, leksehjelp og et lett måltid (frukt, suppe, brødmat etc.)

Kl. 13.45-14.00: FELLESSAMLING i kirkerommet (Bibelfortelling, film, samtale)

Kl. 14.00-15.00: Aktivitet i grupper (kor, hobby og fysisk aktivitet)

DU KAN VELGE MELLOM FØLGENDE GRUPPER:

Barnekantori/kor: Kantor Øystein Bredal har ansvar for denne gruppen. Her blir det sang etter noter, lære sangteknikk, opptredener på gudstjenester og konserter.

Hobby: Barne-og ungd.arb. Cilje Solvig har ansvar for denne gruppen. Her blir det ulike hobbyaktiviteter knyttet opp mot tema på fellessamlingen. Denne gruppen er FULL!

Fysisk aktivitet: Her blir det leker, konkurranser, air hockey, bordtennis, biljard, klatring, landhockey etc. Denne gruppen er FULL!

En gang i måneden blir det bursdagsfeiring for alle som har bursdag inneværende måned, kombinert med temasamlinger som Høsttakkefest, Halloween, Julepart, Karneval, Påskeparty etc.

Ledere er ansatte i Kopervik kirke; Øystein Bredal, Solveig Leikvoll, Cilje Solvig og Åse V. Eiksjø, samt konfirmanter og andre ungdomsledere og frivillige voksne.

TWEENSKLUBB er tilknyttet organisasjonen KFUK-KFUM, dette innebærer at alle barna blir medlem av denne organisasjonen. Ser mer info her;

• Barn, ungdom og unge voksne (fra 0-29 år): kr 200,- per kalenderår

• Medlemskap opprettet etter 1. juli vil koste kr 100,- ut året

I tillegg blir det en lokal medlemsavgift til Kopervik kirke på kr. 200,- per halvår som driver TWEENSKLUBBEN. Dette dekker matservering hver onsdag og materiale til hobbyaktiviteter. Faktura sendes på sms og kan betales via vipps eller bankkonto.

FOR NYE MELDEMMER ER DET GRATIS DE TRE FØRSTE GANGENE, SLIK AT DU SER OM DU LIKER DEG!!

Påmelding for høsten trykk her;

Spørsmål rettes til Åse, tlf. 925 42 727