Tweensklubb for 5.-7.klasse

Tweensklubb Kopervik er for 5.-7.klasse, onsdager etter skoletid fra klokka 12.30 - 15.00

Program:

Kl. 12.30 - 13.00: Registrering, fritid, lekser

Kl. 13.00 - 13.30: Måltid

Kl. 13.30 - 13.45: FELLESSAMLING i kirkerommet (Bibelfortelling, film, samtale og info)

Kl. 13.45 - 14.45: Aktivitet i grupper (kor, hobby, fysisk aktivitet og speider)

Kl. 14.45 - 15.00: Rydding og takk for idag!

GRUPPER:

Barnekantori/kor: Kantor Øystein Bredal har ansvar for denne gruppen. Her blir det sang etter noter, og lære sangteknikk. Plass til 10 barn.

Hobby: Ungdomsledere har ansvar for denne gruppen. Her blir det ulike hobbyaktiviteter knyttet opp mot tema på fellessamlingen. (DENNE GRUPPEN ER FULL)

Fysisk aktivitet: Ungdomsledere har ansvar for denne gruppen. Her blir det leker, konkurranser, air hockey, bordtennis, biljard, klatring, landhockey etc. (DENNE GRUPPEN ER FULL)

Speider: Ungdomsledere har ansvar for denne gruppen. (DENNE GRUPPEN ER FULL)

Ca. en gang i måneden blir det bursdagsfeiring for alle som har bursdag inneværende måned, kombinert med temasamlinger som Høsttakkefest, Halloween, Juleparty, Karneval, Påskeparty, 17.mai-feiring etc.

Andre helgen i juni, lørdag til søndag har vi Tweenscamp på Fredtun leirsted i Skudeneshavn!!

Voksenledere er ansatte i Kopervik kirke; Øystein Bredal, Solveig Leikvoll, Cilje Solvig og Åse V. Eiksjø, samt konfirmanter, ungdomsledere og frivillige voksne.

TWEENSKLUBB er tilknyttet organisasjonen KFUK-KFUM, dette innebærer at alle barna blir medlem av denne organisasjonen. Ser mer info her;

• Barn, ungdom og unge voksne (fra 0-29 år): kr 200,- per kalenderår

• Medlemskap opprettet etter 1. juli vil koste kr 100,- ut året

I tillegg blir det en lokal medlemsavgift til Kopervik kirke på kr. 200,- per halvår som driver TWEENSKLUBBEN. Dette dekker matservering hver onsdag og materiale til hobbyaktiviteter. Faktura sendes på sms og kan betales via vipps eller bankkonto.

FOR NYE MELDEMMER ER DET GRATIS DE TRE FØRSTE GANGENE, SLIK AT DU SER OM DU LIKER DEG!!

Det er kun ledige plasser på korgruppa, de andre gruppene har venteliste. For spørsmål og påmelding til korgruppa ta kontakt med Åse, tlf. 925 42 727