Givertjeneste


 

Selv om kirken i hele vår har vært stengt, så delvis stengt, så med resitriksjoner om antall deltakere har vi vært veldig aktive på sosiale medier, samt gudstjenester fra ulike kirker på Karmøy har vært overført via TV Haugaland.

 

Vi har hatt trosopplæringstiltak i hjemmet, dvs at barna har fått invitasjon i posten som de pleier, så registerer de seg på nettsiden vår, og da får de en aktivitetspakke som er relatert til tema. Pakken inneholder bibelfortelling, oppgaver de skal løse, ting de skal lage og ark til fargelegging.

 

Vi har og hatt konfirmasjonsundervisning på nett for årets konfirmantkull som fikk konfirmasjonsdatoen sin utsatt til høsten.

 

Menigheten er helt avhengig av innsamlede midler for å kunne fortsette arbeidet og aller helst videreutvikle det enda mer. Til høsten starter vi bla opp med Tweesnklubb. Tweensklubben er for barn mellom 10-13 år /5.-7.klassetrinn, og er etter-skoletid-tilbud, hver onsdag.

 

Kunne du tenke seg å bidra i menighetsarbeidet, kan du gjerne benytte vipps: 512588 eller bankkonto 3315.61.00663.

 

Vi er kjempetakknemlig for alle gaver.

 

Vil også minne om menighetens faste givertjeneste, og vi utfordrer alle til å tenke gjennom om de har mulighet og vilje til å bidra til driften av menigheten vår ved å støtte økonomisk månedlig.

"Husk da at gaver mellom 500kr og 50.000kr kan trekkes fra på skatten."

 

Menighetens givertjeneste

Kontonr. 3315.56.20957

 

 

For spørsmål, ta kontakt med Adm.leder i Kopervik menighet Inger Marie Dagsland, tlf. 52 81 00 10 eller 911 2 2372

Tilbake