Gullkonfirmanter

Kjære gullkonfirmant!

Velkommen til gudstjeneste 10.oktober i Kopervik kirke med markering av 50 års-jubileum for konfirmasjonen deres!

Egentlig skulle vi hatt denne markeringen i vår, men det ble jo vanskelig på grunn av pandemirestriksjonene

Kopervik menighet synes konfirmasjonen er viktig og derfor inviterer vi dere som ble konfirmert for 50 år siden til en markering av dagen. Vi håper at så mange som mulig av dere setter av dagen og kan møtes her til jubileum.

Vi samles først til gudstjeneste i Kopervik kirke. I selve gudstjenesten blir det en enkel markering. Dere vil bli bedt om å komme fram og navnene på alle i kullet vil bli lest opp.

Etter gudstjenesten blir det egen” Gull-kirkekaffe” for dere i menighetssalen. Her vil det bli servert smørbrød og kaffe, pris per pers. kr.250,- Vi satser på å ta gruppebilde.

Det vil bli anledning til å dele opplevelser, gode historier etc. fra konfirmanttiden. Ta gjerne med noe dere har som minne fra konfirmasjonsdagen, et testamente, bilder eller lignende. Vi regner med å avslutte samværet rundt klokken 14.00 – 14.30

Av hensyn til bevertningen vil vi gjerne ha en oversikt over hvor mange som kommer.

Påmelding HER– innen fredag 01.oktober.