Koronatiltak - Oppdatert informasjon

Fra 12. til 14.april gjelder de nasjonale retningslinjer.

Arrangementer

Maks 10 personer på innendørs arrangement, likevel 20 personer hvor alle i publikum sitter på faste, tilviste plasser.

Aktiviteter for barn og unge

Pga. rødt nivå på skoler og i barnehager i Karmøy kommune utsettes eller avlyses alle aktiviteter for barn og unge frem til 18.april.

Begravelser og bisettelser

Ved begravelser og bisettelser er det tillatt med inntil 50 deltakere når alle deltakere har faste, tilviste plasser. Nødvendig medvirkende kommer i tillegg. Vi følger standarden om minst to meters avstand mellom deltakerne dersom det planlegges allsang, og minst en meter dersom en ikke planlegger allsang.

Du kan alltid ta kontakt med oss

Kontoret er stengt for besøkende, men husk at du alltid når oss på telefon, e-post og på sosiale medier;

Kopervik menighet > Kontakt (kopervikkirke.no)

Kopervik kirke | Facebook

Oppdatert smittevernveileder for Den norske kirke ventes i løpet av torsdag 15.april ifm. lettelser i nasjonale tiltak gjeldende fra fredag 16.april